diumenge, 19 de gener del 2014

Festes patronals

"Si ha plogut per Sant Antoni i plourà per Sant Sebastià, ves alerta a patinar i que no t'agafi el dimoni". Efectivament, quan hem sortit aquest dissabte estaven caient quatre gotes. Ens dirigim cap a Santa Maria per la moltes vegades recorreguda ruta del Camí Vell de Bunyola i ens va caure un bon ruxat que ens va fer plantejar el retorn directe a casa,  però a l'entrada a Santa Maria ens va donar una mica de treva per lo que, encara que banyats, ens dirigim cap a Santa Eugènia.

Bono de U2 ens acompanyava.
Allà ens aturem per fer un breu "cafetito" i aprofitem per saludar a la simpàtica gent de Can Topa.
Poca penya a S'Espiga quan plou.
Reiniciem la marxa amb les "quatre gotes " de sempre en direcció a Algaida per la PM310.  Aquest tram ens va fer entrar en calor amb les seves constants pujades i baixades pel que ja "ens mereixíem" el berenar de S'Espiga d'Algaida que, per cert, han canviat d'amos i han pujat el preu del seu famós "tot inclòs". Lluïa un tímid sol quan iniciem el retorn a Palma amb el vent de Migjorn que anava en augment i que ens entrava lateral.
Arribada a Palma sense més contratemps després d'haver recorregut 57 km. a una patètica mitjana de 21 km/h. en tres hores i mitja incloent la parada del cafetito i la del berenar. Cal afegir dues hores més per netejar la bicicleta i la roba. O sigui: A corre, corre, que no et donarà temps a tot! I que no t'agafi el dimoni!
Punxa aquí si vols veure la ruta:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5979326

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada