dissabte, 17 de maig del 2014

Sol i sombra

Per a aquest tranquil i fresc dissabte de maig hem repetit la ruta de Cas Busso. Això de tranquil perquè ens ha anat tot "rodat" i lo de fresc perquè la temperatura ha començat amb uns 10 graus i no ha passat d'uns 20fresquet, fresquet...
Per fer això hem sortit com sempre a les 8.30, arrenquem i ens dirigim cap a Son Ferriol per girar després cap a Sant Jordi passant per la Casa Blanca. Des d'aquí fins S'Aranjassa per pujar les llargues i rectes rampes que ens condueixen fins a Llucmajor. Tot aquest trajecte amb un vent moderat de llevant que ens pegava de cara; així i tot comentar que ha estat una bona pujada a uns bons de 17 a 22 km/h. segons el tram. Ja a Llucmajor ens dirigim cap a Cas Busso pel Camí de Cala Pi. Per aquest camí, amb la vegetació que ens protegeix del vent i del sol amb els seus clars i les seves ombres, el vent lateral no ens ha impedit agafar un ritme de 30/35 km/h. pel que aviat ens plantem a Cas Busso on ens avituallem amb un bon pa amb oli.

Anís i Conyac: "sol i sombra" a Cas Busso
Continuem la ruta pel camí de s'Àguila. Aquest camí també discorre entre ombres i clars pel que aquí també, rápidament i amb el vent aquesta vegada a favor, anem deixant enrere el Hilton, el Camí de sa Torre, Maioris, S'Arenal e iniciem el retorn a Palma per Son Fangos.
Amb tranquil.litat i sense mes novetat, han estat uns 75 km. a una elevada mitjana de 27,5 km/h. que hem realitzat en tres hores i mitja. Punxa aquí per veure la ruta:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5764157

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada