dissabte, 15 de novembre del 2014

La previsió del temps


Si algú havia estat mirant la previsió del temps per avui segur que hauria descartat sortir a rodar amb bicicleta. És més, si algú hagués hagut de sortir a rodar amb bicicleta a les 8 del matí quan estava plovent segur que hauria desistit.... Però aquest "algú" no hem estat nosaltres i, malgrat la previsió de pluja i vent hem sortit i, per si fos poc, hem anat a pujar al Santuari de Cura!!!
Però com va dir Jack el Destripador: "Anem per parts".
Primer hem sortit de Palma quan acabava de ploure i hem duit la tempesta davant nostre tot el temps fins a arribar a Algaida però sense que ens caigués cap gota. La muntanya del Santuari estava coronada per un espès núvol que ens augurava una freda i mullada pujada, però, a mesura que ens acostem i que anava augmentant la intensitat del vent de Ponent, s'ha anat diluint el núvol i hem tingut una pujada gairebé de estiu però amb forts cops de vent. Des de dalt ja no es veia cap resta de tempestes a tota l'illa.
Coronats: Toni, Paco, Santi, Tiá i Son

La tempestat davant nostre
Després, quan ja pensàvem que estava complerta la penitència per avui, iniciem la tornada cap a Palma passant per Llucmajor i parant a berenar a Can Eusebio. Triem S'Aranjassa per tornar el més directes possible perque es feia tard pero encara ens quedaba el regal final: Un fort vent en contra que ens va consumint les forces fins i tot en el descens, després passant per Son Fangos a 20 km/h, arrosegant-nos per el Camí Fondo i aixi fins a l'arribada a Palma.
Cansats però amb el deure complert com fan els grans herois malgrat les males previsions i davant de les inclemències del temps.
Punxa aquí per la ruta:
Palma Algaida Cura Llucmajor Palma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada