dissabte, 13 de desembre del 2014

Peregrinació a Santa Llúcia

El santoral ens diu que avui és Santa Llúcia; per això hem decidit peregrinar fins aquest Monestir situat a la falda de la Serra de Tramuntana en un poblet anomenat Mancor de la Vall.

Estrena avui de la "Gigant" den Negre Petit
Encara que està ennuvolat i fa molt fred, ens dirigim des de Palma pel camí del Raiguer fins Lloseta, després girem cap a Biniamar i per últim ens situem a Mancor per iniciar l'ascens al seu Monestir.
Segons sembla no érem els únics que havíem pensat fer això aquest dia i, per aquest motiu, compartim aquesta curta però dura pujada amb altres ciclistes que ens avancen com si portessin un "motoret elèctric". Creuant la meta Paco ens fa unes fotos individuals que podeu descarregar de la Galeria Fotogràfica i també la foto de grup a l'esplanada de dalt que podeu veure aquí.


Els peregrins a Santa Llucia
Després de les celebracions (amb llançaments de coets inclosos) baixem ràpid per no agafar fred i, ja al poble, varem aturar per berenar.
Aquesta vegada, i per no cansar el personal, ometem la típica "foto del berenar" de la qual hem abusat a les últimes entrades d'aquest bloc.
Molt ambient ciclista també al bar del pamboli, però la gresca s'acaba i ha que tornar cap a casa. Per a això, primer cal recuperar la calor perduda, segón cal lluitar contra el vent de Llebeig i, tercer i últim, cal fer un gran esforç de cames amb algún defalliment per arribar al final de la ruta.
Ja a Palma donem per acabada la peregrinació al Monestir de Santa Llúcia el dia de Santa Llúcia.
Aqui tens la ruta amb els km i el temps:

Palma Santa Llucia Palma 
Mes dades:
Resumen PDF Toni Nostro 

2 comentaris: