dissabte, 21 de març del 2015

El primer dia de la primavera.

Després d'un hivern llarg una mala primavera es presentava en el seu primer dia ja que estaven previstos per avui ruixats dispersos i temperatures baixes. No obstant això la borrasca va passar a la nit i el dia esdevenir assolellat i calorós. Tota una benedicció per als sentits que estaven dormits després d'un hivern llarg.

La ruta poc tècnica escollida per motiu de trobar-nos l'asfalt banyat ha estat la de "llanear" fins a Sineu per després dirigir-nos cap al Puig de Sant Miquel a Montuïri passant per Sant Joan.

Foto que deu ser a ca "qualcú": avui ens acompanya en Juanjo i sa seva specialized!
A dalt ens esperava la sorpresa de trobar-nos amb la meta d'una etapa de la Challenge de Primavera Cafes Bay i, com podeu veure, hem aprofitat la situació per fer-nos la foto de rigor en un intent de tenir més pinta de pro´s.

And the winner is.......
Ja de retorn ens anàvem trobant a un gran nombre de ciclistes també disposats a estrenar la primavera. Com fan molts d'ells ens aturem a Algaida a berenar i des d'allà fins a Palma marcant una bona mitjana de gairebé 26 km/h per als 82 km. totals recorreguts. 
El proper dissabte esperem poder veure algun mallot o culotte curt, això serà l'indicador que la primavera ha arribat per quedar-se i ja hem oblidat els freds hiverns.
Clica aquí per veure la ruta
Palma Sant Miquel Palma 

2 comentaris:

  1. Buuuf... Recordes com mos varen vitorear a s´arribada a meta? Rams de flors i tot. Inclòs devallaren angelets... O fou cosa de sa meva pàjara?

    ResponElimina