dissabte, 18 d’abril del 2015

Clàssiques: Coll d'Honor

Ara és el temps de les curses clàssiques de ciclisme, després vindran les grans voltes per etapes. Nosaltres després de diverses setmanes fent rutes de les "grans" hem tornat a les "clàssiques".Emprenem ruta a les 8:30 triant la sortida de Palma pel Camí Vell de Bunyola pel qual anem rodar suau per no "buidar" a ningú res més comerçar! A l'arribada a Bunyola ens desprenem de roba d'abric i iniciem la pujada al Coll d'Honor. Ja en el mateix poble la grupeta s'estira i continuarà estirant i formant-se grups fins encarar el Coll.

Benvinguda al club a les integrants femenines.
Llàstima des autofocus enfocant ses pedres!

A dalt i ja amb impuls anem adentrán-nos per valls, creuant el poble d'Orient i fins arribar al següent Coll d'Orient per, gairebé sense temps per delectar-nos amb el paisatge, iniciar el ràpid i tècnic descens que ens portarà fins Alaró.
Berenar a Alaro: mercat, xerradeta, bicicletes: un ambientàs !!!

Sortida d'Alaró cap a Santa Maria on només sortir cal superar uns pujades que en condicions normals no suposen més esforç, però que després el berenar, enxampen per sorpresa a més d'un i es torna a estirar la grupeta fins que reagrupem al Camí de Bunyola per dirigir-nos altre cop al Camí Vell de Bunyola per on havíem vingut. Davant la proximitat del final: hi ha que buscar una bona roda per volar de retorn en els poc més de 10 km. que ens separen de l'arribada a Palma a davers les 12:30.Vosaltres que preferiu: les voltes o les clàssiques?
Ruta:
Palma Bunyola Orient Alaro Palma
Telemetría:
ResumenOrientToniNostro

2 comentaris:

  1. Ja m'he abonat a sa pàgina i reb ses actualitzacions! Records des de Bucarest! Joan.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé Joan! Ara només falta que t'agradin ses publicacions i no te esborris...
      Si algun dissabte passem per Romania ja te passarem a veure!

      Elimina