dissabte, 5 de setembre del 2015

Gran inici de temporada

No sé si es deu a les ganes de tornar després d'un descans estiuenc o que "La Vuelta" per la TV crea molt d'ambient ciclista, però hem arrencat la nova temporada 2015-2016 amb un gran entusiasme!!!
Per començar, comentar-vos que la previsió meteorològica era bastant dolenta i, malgrat tot, hem decidit sortir. Al final ja havia passat la tempesta i hem sortit amb un matí esplèndit i la fresqueta ideal per a la pràctica del ciclisme.
Els dinosaures de sempre.
Els sis més arrelats del club: "els dinosaures" partim a les 8:30 a fer una ruta curteta i no tècnica per la previsió dolenta i per que no sabiem com ens trobàvem de forma física, Directes cap Es Figueral i voltam a Marratxinet, sense passar per Santa Maria enfilem la carretera cap a Sencelles. Aqui el vent en contra ens obliga a fer curts però eficaços relleus i vam començar a notar les bones sensacions, tan pesonals como d'equip, que ja havíem oblidat en els entrenaments solitaris d'aquest estiu.
Reagrupem a Sencelles, quatre rialles i cap a Pina sense més contratemps. Aqui amb el vent lateral i la pujada a Pina, que havíem oblidat que pica bastant, començam a demostrar-nos que no estam en la millor forma!
Creuem Pina i les rectes cap a Algaida amb algun que altre relleu i creuant-nos amb uns quants grups, menys ambient en aquesta ruta que l'habitual,  potser per la previsió de tempestes?
El millor per a un retrobament: el berenar a s'espiga d'Algaida. Un esdeveniment extraordinari i tota una experiència: no per totes les sortides però si per aquesta primera de la temporada, per intercambiar impressions, aventures, etc.  amb els companys de grupeta.


Retorn en baixada cap a Palma lluitant a fons per treure una mitjana de 27 km./ h. amb una punchada que disgrega el peloton, pero a la arribada amb la sensació del deure complert.
Fins la propera setmana!

3 comentaris: