dissabte, 3 de setembre del 2016

Inici de curs

Com el primer dia de classe sempre hi ha nerviosisme, per la novetat, pels horaris, per trobar la classe correcta i saber quin es profesor que t'ha tocat, etc. Això és el que ens ha succeït a la primera ruta d'aquesta nova temporada 2016/17 després de l'aturada de l'estiu. Com recordareu recentment hem realitzat una enquesta per triar entre dos possibles llocs de sortida. Com els resultats en l'últim moment era d'empat tècnic 50/50 hi ha hagut les lògiques confusions a l'hora de veure'ns aquest dissabte i, de moment, hem optat pel de sempre a falta d'unes segones eleccions...
També hi ha hagut la confusió d'horari ja que durant aquestes vacances diversos de nosaltres hem estat sortint a les 8:00 en lloc de a les 8:30 que és l'hora oficial. Però aquí estem de nou disposats per sortir. La ruta escollida és anar a Montuïri, fácil. Triada així per rodar tots junts i afavorir la xerrada entre companys que feia temps que no ens vèiem. Després dels típics "piques" de Xorrigo i el "tirón" del tram cap a Sant Joan des Algaida que convida a córrer, hem arribat a la nostre aturada tècnica per berenar: Poliesportiu Es Revolt a Montuïri.
"La vuelta al cole"
Bon ambient, bona conversa sobre els temes recurrents de la 312 d'aquest any, dels perillosos accidents de transit, de rodes i canvis electrònics, etc. Tota una experiència que ja havíem oblidat i que ve a ser com tornar a veure els companys el primer dia de "cole".Però ja és hora de tornar. La temperatura comença a ser un hándicap, igual que les petites rampes fins a arribar a Algaida aquest cop per la via de servei. Des d'aquí ja iniciem la baixada fins a Palma amb el tipic vent en contra a les rectes de Son Ferriol. A l'arribada a casa ens felicitem i després d'una breu cerononia de acomiat ens emplacem fins el proper dissabte.Ja tornem a estar en marxa nois i noies!Clica aqui per veure la ruta d'avui:
MontuiriExpress

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada