dissabte, 29 d’octubre del 2016

Duresa assequible

Estem preparant sortides més llargues i més dures per posar-nos a prova abans que arribi el cru hivern. Però mentrestant per avui hem triat una ruta que es podria anomenar d'una "duresa assequible". I sinó, jutgeu vosaltres mateixos:
Ja fa fred a primera hora!
Aturada "técnica"
Tenim un gran anticicló que marca un temps estable i sense vent però amb una gran amplitud tèrmica. Per això a primera hora toca apretar les dents i esperar que els manguitos i perneres siguin suficients per als 8 graus de fred amb els que hem iniciat la jornada.
Seguim robant quilòmetres a la ruta per pujades amb percentatges amables i camins amb una bella perspeciva de la tardor al raiguer de Mallorca.

Bosc d'alzines al fons
 
Bon ambient a Llubí
Gairebé sense adonar-nos, ja estem berenant a Llubí. El sol comença a escalfar i ara sí podem llevar-nos una capa de roba i iniciar la tornada per uns camins amb una infinitat de pujades i baixades, immersos en una frondosa vegetació. Aquesta meravella de paisatge juntament amb una bona companyia fan que una altra vegada sense adonar-nos ja hàgim arribat.
Ja a casa i amb un ampli somriure dibuixat en el nostre rostre recopilem les instantànies que hem anat recollint en el nostre cap al llarg del matí.
WikiLlubiAssequible:
Palma Llubi Palma

2 comentaris: