dissabte, 3 de desembre del 2016

La ruta del fred

Aquesta temporada encara no havíem anat a Andratx, però revisant l'historial sempre coincideix que hi anem els dies més freds. Amb bona participació hem començat a rodar formant una grupeta de vuit valents ciclistes. Agafem la carretera de Puigpunyent que és "la ruta del fred" ja que sempre hi ha cinc graus menys que la mínima: el termòmetre marca 3,5 graus!
Pujant Galilea s'adquireix calor però es perd baixant cap a És Capdella poble pel qual tornarem a passar a la ruta de retorn. Aqui perdem a dos integrants ja que han d'arribar prest a casa seva.
Valents cliclistes al punt d'avituallamiento

Sol i fred a sa vegada.
Queda un petit coll per arribar a Andratx i després una recta fins a arribar al punt d'avituallament situat al Port d'Andratx. Continuem la ruta pujant i baixant cap a Peguera on ens hem separat en dos grups un cap a Palma directe per Santa Ponça i l'altre seguint la ruta previsa cap És Capdella per segona vegada. A partir d'aquí, amb el cansament acumulat, hi ha que estrènye les dents per continuar pujant i pujant fins a coronar el Coll des Tords. Després els músculs agraeixen la baixada fins a Palma on a l'arribar notem una temperatura càlida que res té a veure amb el fred que hem passat aquest matí.
Queda inaugurada la temporada d'hivern i a partir d'ara toca abrigar-se bé perquè fa un fred que pela!
WikiRutaDelFred:
Palma Es Capdella Andratx Es Capdella Palma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada