dissabte, 25 de març del 2017

Sorpreses diverses

La jornada d'avui ha estat marcada, sobretot, per la meteorogía i per l'actuació èpica de dos dels nostres companys de ruta. Ens referim en primer lloc a Alex (Cor d'Acer) que a la zona de General Riera ha rebut una cridada laboral urgent a la que no ha pogut negar-se i consecuentment s'ha retirat de files... De camí a Esporles passant per Establiments, la climatología ens ha acompanyat favorable amb anades i vengudes de sol per ràpid moviment de petits però abundants núbols. I en segón lloc, un cop a Valldemossa i ja berenats en Sebastiá (Sabistia) que ens asombra quant decideix marxar cap a Deia i Soller per guanyar entrenament de cara a sa 312... GRANDE!!!



A punt de sortir la sorpresa ha estat quan hem rebut s'inesperada trucada de Alex que reenganxaba amb noltros per devallar a Palma i  cel.lebrar l'aniversari de Xisco (MOLTS D'AAAAANYS).
La tornada a Ciutat ha estat molt dura. El vent ens ha fet passar-ho molt mal.lament e inexplicablement una pluja (sensa nùbols), que les gotes semblaven més escopinades que altra cosa!
Fet per Santi

2 comentaris: