dissabte, 6 de gener del 2018

Ruta de la fe

Avui ha estat una altra ruta amb baixa participació a causa de les festes i als refredats.
En dies com avui penso en els amics ciclistes, en les compres relacionades amb el ciclisme, en les hores d'entrenament per afrontar reptes amb garatias, en  el règim o les dietes i arribo a la conclusió que, potser, estem saturats de bici.
Penso si hauríem de plantejar-nos que aquesta marxa cicloturista que tenim programada queda fora del nostre abast o que el ritme de la grupeta de cada dissabte no és el nostre ja sigui per defecte o per excés!!!
Em pregunto si hauríem donar-nos una pausa per marcar-nos altres reptes diferents i esperar que la fam de bici torni per ella mateixa i de forma natural ...
¿Falta de fe?
Pot ser.
Clica aquí per veure la ruta:RutaDelsReis

4 comentaris:

  1. No perdis la fe amb noltros...
    Club ciclista guirigall és un grup ciclista amb fixos i gent que ve i va... Per sort o per desgràcia hi ha díes en els que es surt tot solet i això pot desanimar, però no com per plantejarse abandonar o un CARIÑO... DÉMONOS UN TIEMPO.
    T´estim!

    ResponElimina
  2. ...humor i amor...endavant Guirigal!!
    .. potser has tingut dos dies no gaire bons..
    Continuu pensant que som els més canyers!! Una de les coses que em va agradar des club es que está obert a tothom... únicament has de ser-hi a puesto a l'hora convinguda.. Estás...vienes. No estás...no vienes...
    Practiquemos amor adulto sin dependencias...
    Estim Guirigall!!
    Toni gracis per ser sincer, no podia deixar de fer es mateix..

    Salut!

    ResponElimina