dissabte, 19 de maig del 2018

Aixo era i no era

Aixó era i no era un club ciclista sense cap. Sense cap perque mos falta s'autoritat i decisió ferme d'un d'es nostres afortunats "kefes" de sa banda. Afortunat perque te sa santa sort d'haver trobat qui l'aguanti, qui l'estimi o l'acompanyi fins el fi dels dies, envio des aquí una forta abrassada al nou matrimoni que acaben de formar en Toni i na Marisa... Salut i molts d'anys !!!
Avui tot comença de fent és cafetó a ca s'estimada forastera nostra, on preocupats per si erem pocs o cap dels que solem sortir habitualment. Poc a poc anam de fent pinya fins aconseguir una grupeta de cinc anyorats.
En un principi sa ruta era fins Santa Magdalena però la configuració dels participants ha decidit el canvi per Llubí per el Camí Vell de Muro.
Un pic enllà ens hem arriat un pa amb oli de campionat regat uns quants amb cafè amb llet i d'altres més afamats amb cervesa.
Hem decidit tornar cap a Lloseta i pegar a Alaró per és coll de Tofla. Amb un sol més propi d'estiu que de primavera, hem fet cim i foto de pandilla.
A partir d'aquí hem anat ofuscats cap a ciutat fent una bona mitja i bons relleus al mateix temps que ja anavem fisgregant sa grupeta, partint cada gall al su corral a fer niu.
Vist i plou fins sa pròxima Sortida. 
By Negre Petit

1 comentari: