diumenge, 22 de setembre del 2019

Agafant ritme i forma.

Aquest cap de setmana hem optat per una ruta una mica més exigent que les anteriors, a fi d'anar agafant una mica de forma.

És per això que la ruta triada ha estat Palma-Porreres amb ascensió a Monti-sion, una pujada curta però intensa.

En primer lloc, el habitual "trio" dels dissabtes, seguint la ruta programada trobaren quatre gotes al seu pas per s'Aranjassa i una mica de vent en contra.


El trio a Monti-sion


De vegades la bona intenció no és suficient per fer una bona foto...

  Diumenge quedam un grup de quatre ciclistes al lloc habitual de sortida i a l'hora"oficial".
Començam la ruta anfilant carrer Aragó i desviant-mos cap es Rafal per, una vegada deixat enrrera Son Ferriol, començar la ruta cap a Xorrigo. Ses seves conegudes pujades ens serveixen per llevar-mos sa "tontería" i escalfar ses nostres cames. Un cop passat Xorrigo ens relaxam una mica i feim cualque foto en ruta i fins i tot un vídeo.





  Ja superat aquest tram i arribats a Algaida, prenem el Camí Vell de Porreres. Un tram agradable, encara que no ens podem despistar massa, tenint atenció als cotxes que circulen per aquesta via.
Una vegada arribats a Porreres, toca pujar a Monti-sion. Aquí cadascú ja veu el que hi ha i el que li queda i comencen els típics comentaris fent alusió a programes d'entrenament i de anant fent alguna espècie de dieta...


Arribada a Monti-sion. De les que "piquen" un poquet...


Aturada devall es "cocotero"


Feliços i contents... és el que té anar en bici.

Una vegada descansats, devallam cap a Porreres, on ens avituallem, feim una mica de xerradeta i retornam cap a casa. Sortim de Porreres i agafam la carretera de Llucmajor, característica pel seu bon asfalt i per el seu perfil "puja i baixa". Una vegada a Llucmajor, atravesam el poble i ellaçam cap a Palma per la carretera de s'Aranjassa, amb el seu descens "esglaonat"; després Sant Jordi, Son Ferriol i Palma. 
Tot aquest camí de tornada acompanyats de vent de cara amb alguna ratxa de costat que no ens ha posat gaire fàcils les coses.

En resum un bon entreno par anant posant-mos ses piles.

Sa ruta a Wikiloc:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada