dissabte, 7 de juny del 2014

Ja ha arribat l'estiu

Avui és la primera sortida amb temperatures de 30 graus el que ens indica que ja ha arribat l'estiu tèrmic (per l'astronòmic caldrà esperar). Per inaugurar aquesta nova estació estrenem equipació d'ultra-estiu. 
Nous modelitos: "Mariol.lo Sport"

Comencem a les 8:30, que es una hora prudent, però ja estàvem a 25 graus. Rodam cap a Llucmajor amb el llevant en contra i hem arribat a Randa a les 10 h. per reagrupar;  baixem cap a Montuïri per girar després cap a Lloret, ara amb el vent lateral. Passem Lloret i aquest cop sense perdre'ns ens dirigim cap a Ruberts. Sortim a la carretera de Sineu i girem cap a Sencelles.
Sencelles a les 12: es sol ja crema!
A Sencelles aturem per berenar a Can Pep on Ramon ens tracta molt bé i aprofitem per recarregar d'aigua els dos bidons per càpita que avui portem. Ha costat arrencar de nou però a poc a poc hem començat a rodar de tornada a Palma. Amb un bon "baté" de sol creuem Biniali, el Camí Vell de Muro (Sa Marineta) i Santa Maria. Baixant de Santa Maria ens trobem que ara el vent a girat a sud, de manera que una mica més d'esforç i ja arribem a cases a això de les 13 h. Aqui la ruta d'avui per consultar detalls dels 88 km. en quatre hores i una mica a una mitjana de 24 km/h. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=krrunbqqckliougo
No us oblideu de beure tot el temps!!!

3 comentaris: