dissabte, 2 de maig del 2015

De caloreta va l'assumpte

Aquest dissabte ha estat el primer amb calor d'estiu encara que no cal precipitar-se perquè segur que encara vindran dies de fred. A la sortida refrescava una mica però passant per Son Ferriol ja "picava" el sol! Continuava picant sobretot pujant les costes de Xorrigo i s'agraïen les ombres dels arbres pel Camí Vell d'Algaida.  
Travessant Algaida: se nota la calor fins a la foto!
A la carretera que es dirigeix ​​a Llucmajor girem cap a Randa i aquí varem començar la mítica pujada que ens portarà fins al Monastir de Cura on prenem un berenar amb unes vistes expectaculars sobre tota l'illa, de nord a sud i d'est a oest.
Hi ha hagut baixes. Avui eram: Toni, Carles, Juanjo,  Santi i Paco.
A aquesta hora del matí ja estem a 27 graus de temperatura però ara toca el descens. Per baixar varem triar el vessant de "Ses 100 Voltes" que parteix del Santuari de Gràcia i que ens porta a Llucmajor per una divertida ruta alternativa.Pel tram de la via de servei de "El Circuit" marquem una bona mitjana i una bona velocitat punta (com ha reflectit el segment del track a la web de Garmin Connect i els 72 km./h de Negrepetit). Pel camí de Son Fangos continuam donant bons pedals fins arribar a Palma però només varem aconseguir marcar una mitjana de 23,5 que ens sap a poc per als 73 km. recorreguts i li donem la culpa a la calor que avui s'ha convertit en un handicap.Fins al dissabte que ve i ja veurem si serà de caloreta o de fretet.
Palma Cura 100 Voltes Palma 

1 comentari:

  1. Enveja des berenar i de ses vistes! Aquí enveja vos faria sa fresqueta per a pedalar! Salut (Joan, Valàquia)

    ResponElimina