dissabte, 9 de maig del 2015

L'equip A (i el B)

Doncs si, estimats lectors d'aquest magnífic bloc setmanal, hem arribat al punt en el qual s'estan creant grups segons l'estat de forma que té cada un. I prova d'això és la sortida d'avui en què ha quedat clar des del principi que erem un gran peloton de dues velocitats!
I és que sortint de Palma pel Coll de Sa Creu, a més d'haver d'afrontar la pujada sense calentament previ, és una ascensió de les dures que accentua les diferències entre els que "van forts" i els que amb prou feines sobreviuen. Sort que en el descens cap a Calvià es neutralitzen les diferències i se reagrupa el peloton per, a continuació, tornar a disgregar-se en el següent ascens de la jornada: Galilea.
Tornem a reagrupar amb motiu del berenar a la terrassa de Sa Botigueta de Galilea i també aprofitem per fer-nos la foto oficial.

"Peaso Pelotón" A+B=15
Però és a partir de Puigpunyent quan mes es noten aquestes diferències ja que l'equip A continua cap a Esporles ficant-se entre cama dreta i cama esquerra un altre Coll més: el Coll des Grau! Per l'altra part l'equip B emprèn la tornada directa cap a Palma. En aquesta ocasió ens quedem amb la ruta curta i aturem aqui, per a properes ocasions caldrà redactar les dues cròniques alhora o anar alternant entre elles: una setmana l'Equip A, a la següent l'Equip B ... o fins i tot el C!!!!
SaCurta 
 Ahhh!!! i no us oblideu de mirar la Galeria Fotografica que hi ha unes fotos ben divertides d'avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada