dissabte, 30 de gener del 2016

Aquesta vegada amb molt honor

El Coll d'Honor  es una d'aquestes pujades que no deixen indiferent a ningú.
Trobem estrets i revirats trams d'autèntic valor paisatgístic, i aquesta vegada per emular els nostres grans ídols del panorama ciclista internacional, ho hem fet coincidir amb la tercera etapa de la XXV Challenge Ciclista Mallorca que unes hores més tard recorreria aquestes mateixes carreteres.
Però nosaltres hem sortit abans i des de Palma. Comencem per el el Camí Vell de Bunyola que es perfecte per anar escalfant amb uns 10 quilòmetres que piquen suaument. Ja a Bunyola la pujada comença a ser seriosa i anem guanyant metres a la muntanya amb algun que altre "descansillo" fins a coronar el coll i fer-nos la foto oficial.
Fent una penya molt unida i compacta
Mes tard, després de passar per Orient, baixem fins a l'encreuament d'Alaró on reagrupem.
Des Alaró, i després pegar-se el punt masoquista, decidim allargar la ruta fins a Inca, passant per Lloseta, Biniamar, Mancor, Caimari i Selva, fins arribar als 90 km.  El motiu: per una banda ens serveixen per al nostre propi entrenament de cara les marxes cicloturistes que s'acosten, i, per una altra ens ajuda a emular als nostres ídols de la Challenge.
I és que en finalitzar la sensació és que has fet tantes coses i ho has passat tan bé, que sembla com si portessis uns quants dies rodant i no només un matí... com els "pro"!!!
Bunyola Honor Raiguer Palma

1 comentari: