dissabte, 2 de gener del 2016

La primera de l'any

Bon dia i bon any!
Ha costat molt aixecar-se avui d'hora després dels excessos de les festes però així i tot hem aconseguit formar un bon grup.
Primer de tot hi ha que dir que hem tingut que sortir de Palma després d'unes bones baralles amb els bruts i relliscosos adoquins que poblen la nostra ciutat.
Un cop fora de l'illa de calor que són els nuclis urbans, ens adonem que no fa fred però sí un fort vent que per ser de ponent ens arriba càlid però que tindrem de cara per tornar...

Bon ritme en la pujada per S'Aranjassa que ens fa agafar confiança en el nostre estat físic tot i les porcelles i torrons!




 I també bon ritme pel Camí de Cala Pi fins arribar a Cas Busso.
 
Aqui la parada, la foto obligatòria i ja preparats per afrontar el retorn que tant temíem a causa del vent frontal que tendríem!!!

Pels camins de s'Àguila o sa Torre aconseguim minimitzar els efectes a causa de les parets seques i vegetació.




Però ja en la carretera de Bahia i Maioris malgrat ser baixada hem de donar-li als pedals a rodar ben "a roda" per estalviar "watios".
I ja podeu imaginar per Aguapark, després es Pil.larí, per Son Fangos i, finalment per Cami Fondo: amb les pulsacions al màxim per assolir una ridícula mitjana de 20 km/h.
Dura etapa la primera de l'any que ens ha posat a prova fisica i mentalment i ens va preparant per els grans desafiaments que ens esperen aquest any nou.

WikiRutaDesVent:
Palma Cas Busso Palma

3 comentaris:

  1. A estat un plaer sortir amb vosaltres, aquest disabte en tornare.
    Alex Lamas

    ResponElimina
  2. A estat un plaer sortir amb vosaltres, aquest disabte en tornare.
    Alex Lamas

    ResponElimina