dissabte, 20 de febrer del 2016

Una de les bones

Aixo era i no era... Els nostres estimats blogueros ens han fet arribar queixes que l'estil d'aquest bloc és massa folklòric (festes, sants, parenòstic...). Per això ara ens intentarem centrar en els aspectes esportius i tècnics del ciclisme, de manera que passem a descriure el que ha estat la ruta d'avui que, ja us puc dir, ha estat una de les bones.
Sortim del nostre lloc habitual amb fred d'hivern de 7 graus.
Enfilem la carretera de Vallemossa que en el seu primer tram d'autovia ens va per rodar tranquils, segurs, fent sa xarradeta i anar escalfant...
A partir de S'Esglaieta ens posem en fila d'un i comencem la pujada a S'Estret entre la profunda cuneta i les furgonetes de repartiment que ens "aixequen els adhesius". Continuem la resta de la pujada cada un al seu ritme i conservant: avui cal dosificar... Com sempre els lleugers escaladors i la nostra escaladora quasi pro es distancien dels "pesos pesats". Petita espera a Valldemossa per reagrupar i continuem cap el següent tram de pujada fins a Can Costa (això si que es una costa que costa!) per després baixar a Deia, tombant en els revolts, apurant alguna que altra frenada i fins i tot ficant roda als autocars que ens deixen passar per no posar nerviós al seu passatge! Travessem Deia sense mes demora i a pel següent tram que els més "brusqueros" ja esperaven. Amb l'asfalt en bon estat, gairebé sense trànsit i amb una temperatura freda que ajuda a donar pedals, anem fent "piques" primer en baixada fins Llucalcari, i després fins a Son Bleda  amb unes bones piques en pujada que a mes d'un han passat factura.
Vall de Soller desde Son Bleda
Toni, Miquel, Guillem, Santi, Mariolina, Joan i Paco
Sort que parem després a Sóller per fer l'avituallament, que en aquest cas ha estat reduït a un cafetó per no refredar massa ja que cal tornar cap a Palma pujant al Coll de Soller! Tornen els mateixos falaguers i falaguera escaladora a marcar diferències i creant distàncies, distàncies que ja no abandonarem, formant diferents grups, fins a l'arribada a Palma, això si, cadascú donant tot el que tenia perquè ha estat una sortida de les més renyides i explosives. Es a dir: una de les bones! Ah, i la seva crónica redactada en un estil més esportiu!
WikilocUnaDeLesBones:
Palma Valldemossa Deia Soller Palma

3 comentaris:

  1. So, if they think it's too "folcloric" (the word "folk" means "people", actually), write it in English and, instead of Sóller, write "the Bowl Maker", instead of "Deia" say "i said" and, maninly, instead of "Valldemossa" write "Valley of Mossa", got it, my friend? Un folclòric que explora el "folklore" entre els Càrpats (massa folclòric) i el Danubi (sí, ja ho sé, no és es Hudson ni Bucarest Nova York). Amb molt d'humor i records :D :P :)

    ResponElimina