dissabte, 27 de febrer del 2016

Ruta de la finestra (2)

Per avui estava previst tot tipus de mal temps: pluja, fred, vent, trons i llamps...
Sempre hi ha gent que per ignorància o inconsciència s'aventura a sortir a rodar amb aquestes nefastes previsions, peró aquest no ha estat el nostre cas.
Una altre gent  la sort o la saviesa que el temps es posi de la seva part. Precisament això és el que ens ha passat avui igual que ja ens va pasar ara farà un any a la mítica Ruta de la finestra

Trio de la sort o la saviesa
Es Pirulí de Xorrigo

Ens dirigim cap a Algaida amb la fresqueta matinera però no tan gèlida com crèiem que sería. A Xorrigo comença a aclarir i veiem com el sol apareix. Amb el vent en cua anem a una mitjana de 30 km/h sense despentinar-nos. Bones sensacions que continuen girant cap a Santa Eugènia. En aquest tram recentment asfaltat malgrat el vent lateral aconseguim un bon ritme en els seus constants canvis de rasant. Continuem pel Camí de Muntanya, passant per Ses Alqueries i al Camí Vell de Muro. Fins aquí la pluja i el fred ens han respectat però des aqui fins a Santa Maria passem a tenir el vent en contra... aqui si que cal patir aquests escasos 3 km!

Sol i calor a Santa Maria
Parem a reposar forces després d'aquest primer contacte amb el vent ja que ens faran falta per als següents trams de la carretera de Bunyola i cap a s'Esglaieta. Després giram cap a Esporles ja arrecerats del vent per les muntanyes però hi ha un poc de pujada que si es nota. Des d'aquí un petit esforç més i ja estem baixant cap a Palma amb el vent que comença a mostrar-se davant nosaltres per davers Establiments i la pluja que ja començava a caure a la entrada a Palma. Però la feina ja estava feta i aconseguim arribar a casa sans i secs.
Es el petit grup de la bona sort però la sort t'ha d'enxampar rodant ....
Wikiloc:
Ruta de la finestra del mal temps

2 comentaris: