dissabte, 19 de març del 2016

Bellesa-Duresa

Palma-Estellencs-Banyalbufar-Palma és de les rutes més pintoresques de l'illa, amb els seus incendis i els seus despreniments... El verd de la vegetació que contrasta amb el gris dels seus penya-segats, el mar que es fon amb el cel blau... Una ruta peculiar i extraordinària. Però això és lo "bo", lo "dolent" és la duresa del trajecte per les seves pujades i baixades contínues i amb una alçada positiva acumulada de gairebé 2000 metres. Dur treball el d'avui per gaudir d'aquests paisatges.
Foto oficial al restaurant Es Grau
 
Tunels de Andraxt a Estallencs
Paco pujant a Sa Gramola













Aquests durs moments es barregen amb altres deliciosos de manera que, per completar aquesta crónica, simplement transcric algunes frases soltes que he anat recopilant del WhatsApp del club i que crec són un fidel reflex de la jornada d'avui:


"Durillo, durillo...; Graaande ...; Bona ruta Guirigalls; Que passada de dia; Aquestes sortides dels dissabtes em fan feliç; Gràcies per la ruta m'ho he passat molt bé; Per a mi la millor ruta de Mallorca; Espectacular ruta avui ...; Senyors estic una xic cansat avui! Ruta preciosa, bikers millors; Vaja pallissa avui; Mola Sa Gramola com he gaudit; Avui empatx de bici, demà dic sec"
WikiRuta:
Palma Estallencs Banyalbufar Palma

1 comentari: