dissabte, 5 de març del 2016

La desintegració de la matèria

Aquest fenomen succeeix a diari, per exemple, al sol la fussió nuclear, o la radiactiva dels materials radiactius, o la fissió nuclear a les centrals nuclears.
Això és el que ens ha passat a nosaltres en la sortida d'avui: la desintegració del pelotón!
Ara es bar de sortida es diu "Chaplin"
A l'hora i punt de sortida habitual ens hem reunit avui molts ciclistes formant un bon grup. Iniciem la ruta seguint la carretera d'Inca, passant per les poblacions de Santa Maria, Consell i Binissalem. Fins aquí la matèria que forma el grup ha estat unida amb alguna que altra estirada, però unida en general. Des s'Escorxador d'Inca enllacem amb la sinuosa carretera que ens pujarà al Puig de Santa Magdalena; un cop a la part alta des d'on es veu tota l'illa, fem la foto oficial del grup. L'única pega que hem tingut ha estat que el restaurant estava tancat i ens hem quedat sense poder prendre ni tan sols un café.

12+1 pelotón inicial

A la baixada ja comença la desintegració. Primer perquè una altra vegada a la cruïlla de s'Escorxador 3 "àtoms" giren cap a Inca i la resta del grup cap a Llubi. A la rotonda de Son Catiu, després d'esperar inútilment per "fusionar", hem continuat el nostre camí de tornada pel Camí Vell de Muro; aquesta vegada amb el handicap del vent en contra. Segón perque per aquest trajecte perdem dues més de les nostres "unitats", i a l'arribada a Santa Maria ja érem nomès la meitat.  Encara anàvem a ser menys els que arribaríem a Palma a la ruta i temps previstos, ja que en tercer lloc una bona part, que no havia tingut prou, decideix allargar la ruta cap a Bunyola i Esporles ...Res a veure l'estat inicial de la matèria amb l'estat final: la desintegració del pelotón i l'energia perduda pel camí.

Rotanda de Son Catiu: intentant fusionar!
WikiRutaDeLaDesintegració:
Palma Santa Magdalena Palma

1 comentari:

  1. Crec que es fet de ni poder fer cefetó a Sta. Magdalena ens va fer perdre es sentit de pelotó :(...
    Sa pròxima

    ResponElimina