dissabte, 7 de maig del 2016

Dia d'estrena

Per motiu de la recent adquisició d'una Cube Agree SLT Disc el club em convida a escriure sobre ella pel que sense més dilació pas a relatar el que ha estat la sortida per estrenar aquesta nova bicicleta.
El dia escollit no podria haver estat pitjor: pluja, vent, fred, poca llum diürna i nul ambient cicista a les carreteres. Però en fi, si cal fer-ho es fa. Enfilo el Camí Vell de Bunyola que ara està perfectament asfaltat de manera que primer que es percep és una suavitat de marxa i un rodar dolç que fa que les irregularitats del terreny es sentin mitigades i els bonys i forats menys bruscos. No és excessivament peresosa malgrat no ser especialment lleugera i la poso a prova esquivant constantment els cargols que envaeixen la cuneta durant tot el trajecte.Gir cap a Santa Maria i en els canvi de rasant m'aixeco i aquí mostra una rigidesa lateral que permet llançar fàcilment la bici sense que es retorci. Canvi de direcció fàcilment mostrant la part davantera un caràcter molt esportiu malgrat el pes extra del disc que convida a tombar.Travesso Santa Maria i em dirigeixo cap a Santa Eugènia, aprofito per provar els frens. Molt bona la progressivitat en el tacte. La potència d'aquesta frenada avui només s'intueix ja que amb el terra mullat no és el millor escenari per posar-la a prova.Comença a ploure més seriosament. Els dies així no convé temptar la sort, pel que gir per la carretera de Sineu per tornar a casa. Per aquestes llargues rectes i amb vent a favor es nota el caràcter del que realment és aquesta bici: Cube la descriu com una gran fons per a sortides llargues. Però amb la prova que he fet avui, que ha estat una sortida ràpida, curta i intensa, a més de mullada, només he notat el seu caràcter més esportiu. Caràcter esportiu que també ho avalen els seus colors extravagants, el disseny de vaines i tirants, el tancament integrat de la tija, etc. que la fan semblar més aviat una bici "aero".
Dia lleig per a l'estrena d'aquesta màquina
Resum de la prova: molt bones i noves sensacions per poder disfrutarla!!!
Salutacions i gràcies a tots... especialment al Club per brindar-me l'oportunitat d'escriure aquesta entrada al bloc.Toni Nostro

2 comentaris:

  1. Has viscut,malgrat el temps, una de les sensacions que més m´agraden personalment... l´estrena d´una joguina.
    Jo fris d´estrenar sa CX en un día com es teu per sa comuna de bunyola.
    Salud i pedals!!!

    ResponElimina
  2. Amem si tendrem que crear un Club de Cyclocross!!!

    ResponElimina