dissabte, 14 de maig del 2016

Torna la normalitat

Després d'aquestes últimes setmanes marcades per esdeveniments esportius i dolentes condicions meterològiques que no ens han permès sortir a rodar, aquest dissabte tornem a la normalitat amb una sortida com les que estàvem acostumats abans d'aquesta aturada.
Potser amb més fred i vent del previst iniciem el nostre recorregut d'avui. La sortida cap a Santa Maria i després pel Camí del Raiguer cap Alaro. La temperatura comença ara a escalfar sobre tot pujant És Tofla, arribem a Lloseta sense més novetats que el fantàstic color del paisatge.
Bon temps i bona compañía
Per assolir l'objectiu d'avui passem pels pintorescs pobles de Biniamar i Mancor de la Vall on es troba el Monestir de Santa Llucia. A dalt ens trobem unes pràctiques de mantres de ioga amb instruments musicals inclosos, respectuosament guardem silenci i després d'un breu descans tornem a baixar al poble per prendre el cafetito.
Energíes còsmiques a Santa Llucia
Fem una bona xerrada i procedim a enfilar el camí de tornada primer pels mateixos pobles que en l'anada i després per la carretera principal per Binissalem, Consell i Santa Maria, fent interessants relleus per poder avançar amb el vent en contra que tenim durant tot el trajecte. Ja a Palma ens acomiadem i ens felicitem per haver tornat a la normalitat consistent a haver viscut un matí divertit e interessant. Visca la normalitat!

1 comentari:

  1. Visca!!!
    Ja tenc jo també ganes de normalitzar es ritme ciclista. Esper estar recuperat aviat...
    Salud!!!

    ResponElimina