dissabte, 18 de juny del 2016

Ruta improvisada

A causa de la previsió meteorològica que anunciava l'entrada d'un front tempestuós pel nord de l'illa cap a les 12 h. hem decidit canviar la ruta a Sóller prevista per avui i improvisar una ruta cap al sud que ens dona una o dues hores més de calma. Que millor en aquests casos que marcar una ruta que circunvali el punt de sortida per així, en el moment que decidim tornar, tinguem sempre a prop el nostre punt d'arribada.Tracem un radi pel Camí Vell de Muro fins arribar a Santa Maria. Els núvols romanen ancorads a serra de Tramuntana per lo que continuem fins a Santa Eugènia. Una bona temperatura i una suau brisa de ponent ens conviden a rodar i rodar...
Un front tempestuós ens amenaçava avui
Arribem a Algaida i pel Camí de Muntanya enllacem amb el Camí de Son Mendívil i observem com van avançant i tancant els núvols per darrere nostre però sense cap amenaça. Abans d'arribar a Llucmajor girem pel Camí de Ses Puntes de Galdent i arribem a la Carretera de S'Aranjassa. Enllacem en aquest encreuament amb el camí de S'Atalaia Romanina fins arribar a la Via de Servei de l'autopista de Llucmajor. En aquest punt i veient que no ens amenaçaven les tempestes i que el temps ens havia retut, hem decidit allargar la ruta pel Camí de Sa Torre i Maioris donant una voltera per arribar a S'Arenal.
Foto de grup a l'Hotel Hilton amb punxada inclòsa
Ja a S'Arenal continuem per primera línia de adoquins fins al Coll d'en Rabassa i girem pel Camí Fondo fins a entrar a Palma.Uns bons 85 km. A una mitjana una mica superior als 26 km/h.
No està malament per a una ruta improvisada en un dia plujós !!!!
Clica aquí per veure la Ruta De Cintura Palma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada