diumenge, 9 d’abril del 2017

De poble en poble.

Com cada setmana la ruta d'aquest dissabte ha tornat a dividir el grup de rodadors: uns per entrenar i per gaudir els altres...
Amb un vent gairebé nul el dia ha resultat assolellat però amb una mica de embat al final de la llarga ruta. Començant per primera línia de mar, per els adoquins de S'Arenal i Can Pastilla, un s'imagina lo dur que ha de ser fer la famosa Paris-Roubaix anomenada "la malal du nord o la dura de les dures" (no cal més explicacións).
Tot d'una ja estem a les costes que ascendeixen a Llucmajor per la via de servei a bon ritme i així sensa adonar-nos arribem a la llarga pujada de Llucmajor fins Randa que ja ens deixa una mica tocats però que val la pena patir pel gran descens que ens espera fins a arribar a Montuïri on fem el berenar i on ens hem separat en dos grups.
Sempre hi ha que "ponyir" una mica!

Foto de rigor del grup amb un nou convidat d'en Negre: Tom McGiver
Mentre uns ja es tornen a Ciutat, els altres tiren ruta fins a aconseguir els 120 km. cosint a puntades de pedal i rodes la carretera de Sineu i així de poble en poble...
És el descens de Xorrigo on hem començat a notar s'Embat en contra i ja ens acompanyarà fins arribar a Ca Sa Forastera a fer uns fresquets i una mica de tertúlia.
Fins la setmana que ve!
By: Santi
Clica aquí per veure les puntades a la carretera de Sineu:
Pobles i mes Pobles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada