dissabte, 15 d’abril del 2017

Sa Creu i Galilea

Sembla fet a propòsit que la ruta escollida per a aquest Dissabte Sant sigui "Sa Creu" i "Galilea": tots dos topònims relacionats amb la religió catòlica! La veritat és que ha estat ara, pensant en com anava a resumir la jornada d'avui, quan m'he adonat d'aquesta curiosa coincidència.
Però sense més processó us explicaré que només dos costalers, però penitents dels bons, hem ascendit primer al coll de sa Creu. Ben "tira a tira" perquè encara estàvem freds sortint de Palma, tant, que ens han passat tots els Mussols.., Després d'una ràpida baixada ens ha començat a ploure des d'un núvol llunyan. Ha estat miraculós i uns minuts més tard ja estàvem secs i procesionant fins arribar a Calvia.


Com si res hagués passat hem iniciat els passos per ascendir al calvari següent: el gran venerat Coll de Galilea. Dur i calorós com sempre ens ha resultat estrany pel lo poc concorregut i dalt al bar Sa Plaça, amb poca gent també, hem pogut realitzar la litúrgia del berenar a la seva panoráminca terrassa on les vistes ens han produït emocions extremes davant la bellesa (potser sindrome de Stendhal?).
A partir d'aquí fins a Palma per la carretera de Puigpunyent que ja no és una via dolorosa o viacrucis i ara recentment asfaltada és un plaer baixar "aprentant" per ella.
Aquest ha estat el nostre dissabte de glòria:
WikiRutaSanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada