dissabte, 2 de setembre del 2017

Gran començament de temporada

S'han acabat les vacances d'estiu i comencem aquesta nova temporada ciclista que fem coincidir amb l'inici de la tardor meterològica i també de l'any agrícola i escolar. Això vol dir que cal desfer-se de coses estiuenques com la síndrome postvacacional, aquests quilets de més, de la mandra o "mollor" que es respira per tot arreu i dels tópics típics (sobretot de les nits) de "todos los gatos son pardos" i tota cuca viu!

Bona participació a la sortida des de el Bar Universo
Una novetat aquesta temporada és el punt de sortida que a partir d'ara serà el Bar Cafeteria Universo al carrer Aragó prop de la zona Bar Güell des d'on sortirem cada dissabte a les 8:30.
La ruta triada avui ha estat la de Montuïri Express (o sigui anar i tornar pel mateix camí). Expressament triada així per rodar sense complicacions i afavorir unes xerrades disteses.
Una mica d'esforç per pujar al Puig de Sant Miquel.
La temperatura, la nombrosa participació, les històries i aventures de cada un, es BERENAR, el retorn "apretant" una mica malgrat el vent en contra, la recompensa final al mateix punt de sortida: tot perfecte per a aquest Gran Començament de Temporada.
Us esperem veure a tots cada dissabte!
WikiBerenarExpress: PalmaSantMiquelExpress

2 comentaris:

  1. Bon any tenguem tots! Joan (Transilvània, bé, no, però a prop)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Heyyyy!! Joan ets el seguidor d'aquest bloc de mes lluny. Salut

      Elimina