dissabte, 23 de setembre del 2017

Primeres rutes de tardor.

Una setmana més, arriba el dissabte amb la nostra narració de rutes ciclistes. En aquesta ocasió hem titulat aquest blog com les primeres rutes de tardor perquè són les millors per gaudir del nostre esport favorit.
Seguint les sujerencias d'alguns dels nostres companys, hem viatjat a Montision de Porreres. Recorda que si vols recomanar-nos alguna ruta en particular que consideres hauríem de fer els pròxims dissabtes, pots fer-ho fent servir els correus electrònics indicats en el nostre formulari de Contacte.

Arrenquem pedalant cap a Llucmajor per S'Aranjassa. Continuem travessant aquest poble amb direcció a Porreres. Seguim el nostre trajecte sense la companyia de Guillem i Juanjo que aquesta vegada fan un recorregut curt. Aprofitant que estem Porreres, ens delectem uns minuts pujant a Motision i les sevas vistes, -una de les fotos hem triat per documentar aquesta entrada- i hem gaudit d'una visió desitjable, que mereixeria un post sobre aquest viatge més detallat, però cal baixar ja que Xisco ens espera a la plaça del poble de Porreres per el merescut berenar en un dels seus bars. Ho fem en bona companyia d'altres grupetas i una animada conversa sobre els temes d'actualitat.
Emprenem retorn cap al nostre casa, com penúltima etapa fem al Camí Vell de Porreres cap a Algaida i finalitzem el recorregut per Xorrigo i Son Ferriol (Sempre tornant pel mateix lloc ??).
El proper dissabte tornarem a Palma per un altre lloc, promès, pel que caldrà pensar en nous recorreguts i nous viatges per seguir gaudint de la tardor.
Esperem que ens acompanyeu en els nostres pròxims destins.


Joaquin, Miquel, Sebastia, Alex i Toni

Berenar a Porreres
WikiRuta: Montision (2)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada