diumenge, 12 de novembre del 2017

Què em poso avui?

Aquesta és la pregunta d'aquest mes i a la qual ens enfrontem cada dia centenars de ciclistes a l'hora de sortir a rodar amb la bici. Si cada matí ja és difícil escollir la roba per anar a treballar, és encara més difícil triar bé la equipacio ciclista que hem de posar-nos per encertar amb la climatología.

Per aquest motiu, en aquest article t'oferim totes les tendències que pots observar a la foto oficial de la sortida d'avui i així puguis encertar en el tipus, forma, textura i color i fer-lo més fàcil a partir d'ara. 
Us mostrem l'últim en tendències pujant a Cura.

Línies elegants i innovadores a S'Espiga de Algaida
Pel que fa a les combinacions de peces: Culotte curt amb mallot llarg o també culot curt amb samarreta tècnica llarga amb mallot curt. Culotte llarg amb jaqueta o amb mallot llarg i cubrebotes. Culotte curt amb mallot curt com si fos estiu!
Sobre els teixits, tots, des de licres a gorotex estan presents en aquestes peces que podrem combinar de manera fàcil, ràpida i econòmica. 
Els colors predilectes per aquesta tardor/hivern: El groc aporta el punt definitiu de calidesa i l'energia necessària per a aquests freds i nostàlgics dies; també el verd militar i els colors gris seguiran molt presents aquesta temporada. D'altra banda, com es pot apreciar, els colors fluor son de gran impacte cromàtic i visual, que sens dubte aconseguiran que no passis desapercebut.
Clica la ruta de la desfilada: Palma Cura Palma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada