diumenge, 26 de novembre del 2017

Tot sol o acompanyat?

Cada vegada són més els companys de grupeta que segueixen plans d'entrenament per millorar el seu rendiment amb l'objectiu de realitzar la 312. Un dels dubtes que m'assalten és si entrenar en solitari és millor que entrenar en grup.
Pel que he llegit i comparteixo ara, els avantatges d'entrenar en solitari són que és més fàcil respectar l'entrenament planificat (p.e.: per fer un nombre de sèries determinades a un percentatge de pols determinat és molt més fàcil complir si entrenem sols). També se sap que entrenant sols estarem evitant les distraccions d'anar un grup i podrem estar totalment centrats en el nostre entrenament per la qual cosa hi ha menys pèrdues de temps si anem justos de temps com sol sempre ocórrer.

Es pou de Lloret.
Per contra els desavantatges d'entrenar en solitari són sobretot l'avorriment i afegiria també el que s'ha de ser molt valent, fort psicològicament i disciplinat, això és normal, ja que en grupeta la motivació es més gran i el perill d'accidents menor.


Dit tot això només em queda afegir que tot l'anterior no té res a veure amb la sortida d'avui ja que als que hem participat només volíem fer una ruta curta però en bona companyia, sense pujar massa el llistó! I és que, ja sigui pel motiu d'estar en baixa forma física, per lesions, per haver de començar des de zero després d'un aturada o per motius d'allò més diversos, no es pot estar al peu del canó sempre i de vegades fan falta dies com el d'avui sense massa exigències.

WikiRutaAvui: Palma Lloret Palma (3)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada