diumenge, 20 d’octubre del 2013

La vall de Sóller

Senyores i senyors aquest dissabte ens hem "tirat" a l'altre costat del Coll de Sóller. Gran gesta per la nostra part ja que un cop a Sóller només pots anar cap al Puig Major (ja caurà algun dia) o cap a Deià com és el nostre cas i el relat ve a continuació.
Desde Palma la pujada al Coll de Sóller no és molt forta però, tot i així, la vam fer a poc a poc per guardar energies per a la resta de l'etapa. La baixada cap a Sóller: espectacular! Des de l'encreuament del túnel fins al arribar al poble ens "submergim" entre les onades de motoristes que els havia a centenars. Girem a l'esquerra en el desviament a Deia i comencem la pujada a Can Bleda que també vam fer estalviant energies ja que el sol començava a escalfar com si fos el mes d'Agost!

La vall de Sóller al fons amb una boira matinal.
Coronat Can Bleda un preciós passeig per l'ombra, amb pujades, baixades, revolts... fins arribar a Deia. Aquí la parada de rigor paga recobrar forces i menjar-nos un bon pamboli.
Amb el sol ben alt i escalfant de valent comencem a pujar Sa Pedrissa. A la primera rampa del 10% de pendent arribant a la corba de "els pins" ja teníem el pamboli als peus! i encara ens quedaven 6 km. a una mitjana del 6%. fins arribar a Can Costa.

Na Foradada li haurem de posar un parche!
Pel camí vam fer una parada a Na Foradada per fer la foto de rigor i vam emprendre la marxa de seguida ja que portàvem una mitjana més penosa del que mai ens haguéssim imaginat. Sofrint i patint vam fer uns quilòmetres més acompanyats d'altres ciclistes. Sort que al final es suavitza la pendent fins i tot amb algúna baixada de descans i es roda per l'ombra dels alzinars!

Joan Guirigall no té aturall !!!
Un cop coronat Can Costa ràpida baixada fins Valldemossa i d'aquí fins a Palma a un bon ritme ja que encara ens quedaven cametes. Amb aquest tram final millorem la mitjana que ens va sortir d'uns 20 km / h. per fer els 70 km. totals en 4 hores. (fotos i berenars incloses).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada