dissabte, 26 d’octubre del 2013

Els camins de Llucmajor

Camí de s'Àguila, Camí de Cala Pi, Camí de sa Torre i molts més camins del sud de l'illa famosos entre els ciclistes per el seu traçat recte i pla on es pot "llanear" tranquil lluny del intens trànsit rodat de la resta de les carreteres principals. 
Aquest cop hem arribat a Llucmajor desde Algaida a on ens havíem reagrupat després de sortir de Palma. Cal destacar que aquest tram va transcórrer a un ritme altíssim i rodant a través de la boira fins que baixem a Llucmajor. Des d'aquí vam començar els camins que us comentava. El pelotón, a causa del vent de xaloc que teníem de front, no va poder anar tan fort com pensàvem. Encara que ho intentarem amb relleus curts no vam poder arribar a mitjanes de 30 km/h. Arribem fins l'encreuament del restaurant de Cas Busso on parem a repostar.

Pamboli a Cas Busso


Tres eran tres
De Cas Busso pel Camí de s'Àguila fins al Camí de Sa Torre passant per l'Hotel Hilton i sortida a la carretera de Badia Blava. Ja per aquesta carretera en direcció de retorn cap a Palma immersos en l'intens trànsit de vehicles a motor que havíem oblidat.
Van ser uns bons quilòmetres de camins secundaris mentre van durar, però ens van semblar breus pel que haurem de tornar aviat per aquests camins de Llucmajor...

2 comentaris: