diumenge, 10 de novembre del 2013

Campos haurà d'esperar.


Aquest dissabte teníem previst fer la ruta de Cas Busso-Campos-Camí de Son Marrano-Llucmajor i de tornada a Palma, però no ha pogut ser per culpa de les punxades.
Han estat ni més ni menys que tres les càmeres de recanvi que hem hagut de posar a la roda posterior de la Orbea del Sr.Sky!

Fustigant al Sr Sky.
Sortim d'hora de Palma pel Camí de Son Fangos i abans d'arribar a la benzinera del ITV ens parem a posar la primera càmera de recanvi. Però aquí no vam detectar cap objecte que causés la punxada.
Amb aquest cotratemps continuem cap s'Arenal, i, a Cala Blava, tornem a parar per posar una altra càmera de recanvi però aquesta vegada comprovant les dues càmeres punxades i trobem una petita pua clavada al lateral de la coberta. Traiem la pua i muntem la segona càmera de recanvi la qual pessiguem en el procés... Aiiii! aquestes ulleres de veure de prop!. Vam muntar una tercera càmera i partim amb aproximadament una hora de retard sobre l'horari previst.
Amb aquest retard i el fred que havíem agafat a les parades vam haver d'escurçar la ruta ja que va quedar clar que no podíem arribar a temps. Campos hauria d'esperar una altra ocasió...
Girem pel Camí de Sa Torre i decidim anar directes a Llucmajor a calmar la nostra frustració amb un bon berenar!

Nova equipació per a un dia fred.
Tornada a casa tremolant de fred per S'Aranjassa i arribada a Palma sense més contratemps a l'hora prevista per a la ruta de Campos però sense haver-hi arribat.

3 comentaris:

  1. Batuadell quina putada !!! Bé, al manco vareu gaudir d'un bon berenar... Es cert que ara es fred es deixa notar... ses camisetes térmiques de Decathlon van de conya...!!! Jo ja vaig "estrenar" sa meva aquest diumenge camí de Puigpunyent...
    Ànims...!!! Fins sa propera...!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Heiii Tronc!
      Ja vas treure l'artilleria pesada, jo tinc les "KIPSTA" de Decartón que són collonudes però crec recordar que me les posava quan la temperatura era de 10 a 15 graus.
      Salut i Força ...

      Elimina
    2. Si, que hi farem Toni... som un "Caguetes"... cuan facin 10 ó 15 graus , no sé que em posaré... ja,ja,ja...!!!
      Una aferrada...!!!

      Elimina