diumenge, 24 de novembre del 2013

Si fa fred estreny el culet!

Aquest dissabte, perque no ens diguin "cagaos" com va ocórrer la setmana passada, hem sortit de ruta encara que la previsió era de fred, pluja i vent (per Sant Climent o pluja o vent).
Quedem a les 08:30 al Torne-hi i aquesta vegada ens ajuntem dues grupetas: la del BiciGrup amb Fabian, Juca i Manel; i la del Guirigall amb Joan Guirigall, Joan Sky i Toni Nostro.
Una vegada armats de valor emprenem la marxa cap a Llucmajor per Son Fangos, S'Arenal i Via de Servei; a la rotonda de Son Antem ens desviem per el pintoresc Camí de Sa Talaia Romanina que ens va conduir fins Llucmajor per la carretera de S'Aranjassa, aixo sí, imprimint un bon ritme per treure'ns els el fred del cos.
Continuant amb la exploració de nous camins, a Llucmajor vam agafar el camí de Mendivil (Galdent) en direcció Algaida i que després passa a denominar-se Camí Vell d' Algaida i Camí de Son Joan Miquel.
A l'arribada a Algaida lluïa un sol tímid com es pot veure a la foto i, després de una breu deliberació, vam decidir regalar-nos un dels famosos "pambolis" de s'Espiga ja que com diu un altre refrany: "pa amb sobrassada i vi, el fred és bo de sofrir".

BiciGrup + Guirigall

"
"Peazo" berenar a s'Espiga.
Fins aquí bé!!!  Però... a la sortida del restaurant era un altra història:  Estava plovent, queia una aigua congelada i la temperatura havia baixat almenys deu graus. En un minut  ens vàrem posar a "tremolar com un cascavell"... un altre dita:  "per Sant Climent, el fred reganya les dents" Uffff!!!
Amb prou feines aconseguirem arrancar cap Palma i  fins les Costes De Xorrigo varem tenir que "estrènyer el culet" i aguantar el ruixat i el fred intens. Visca la bici!!!
Ja en la baixada de Xorrigo varem veure sortir el sol d'entre els núvols i va parar de ploure. La sensació tèrmica era més agradable i conseguirem arribar a Palma sense més contratemps (excepte una punxada a Son Ferriol).
Una sortida que recordarem per els nous camins que hem conegut, la bona companyia del nous amics del BiciGrup que hem conegut i pels refranys sobre el fred que també hem conegut.

2 comentaris:

  1. Homeee, ara me sap greu haver-vos incitat a sortir amb aquesta fretada!, però pareix que al final va valer la pena. Sou uns valents!!

    ResponElimina