diumenge, 8 de desembre del 2013

Avui tres festes de muntanya.

Aquest dissabte 7 de desembre està situat entre el festiu anomenat de la Constitució i el festiu de la Immaculada Concepció, pel que hem decidit fer el Coll de Galilea i l'hem situat en la nostra ruta entre el Coll d'es Tords i el Coll d 'es Grau ... vaja tres festes ehhhh!
Per a això vam sortir de bon matí i amb el fred intens que ja comença a ser habitual cap a Establiments, girem a la creu cap a Puigpunyent i inciam la pujada al Coll d'es Tords en direcció a Calvià: "en bones" perquè encara ens quedaven dos colls més. Era prest i el sol no escalfava prou pel que en la baixada varem tornar a passar fred. Travessem Calvià i ens dirigim cap a Es Capdellà a on girem cap a Galilea i comecem l'ascens que són 5 km. a una mitjana d'un 6,4% amb algun màxim d'un 10% de desnivell. Aquí cadascú puja al seu ritme i reagrupem en Galiea.


 
Es Capdella pero el sol no calenta!

Tornem a passar fred a la baixada cap a Puigpunyent perquè entre que el sol no escalfa i la carretera es troba entre ombres perpètues, no hi ha manera d'entrar en calor i ... !Compte amb les taques d'humitat que patinen!


D'esquerra a dreta: Joan Guirigall, Toni Goldblum i Toni Nostro
Ja a Puigpunyent parem a fer només "un cafè" ja que a els copiosos berenars hauran d'esperar per  una altra ocasió que no hi hagui que fer la Pujada al Coll d'es Grau. Hi havia un cartell que indicava que són 3'2 km. a un 5'4% de desnivell. Dubtem si aquestes tats són fiables ja que semblen més quilometres a més desnivell (algu ho ha comprovat?)

A punt de coronar Es Grau.
 Baixem ràpidament cap a Cas Canar, perdó, Cas Canar no però Sa Granja ho semblava ja que hi havia una excursió peluda amb centenars de cans que ens volien mossegar les nostres cansades cametes ...D'Esporles cap a Establiments i cap a Palma. En total son 61 km. amb tres colls de muntanya recorreguts que són tres festes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada