diumenge, 1 de desembre del 2013

Repetim! Repetim!

Hola entusiastes de l'aventura ciclista.
El que us puc explicar de la sortida d'aquest dissabte és que tornàvem a repetir condicions meteorològiques adverses pel que vàrem decidir repetir una ruta de pla que ja ens coneixíem (amb algunes variants com ja veurem més endavant) i també hem repetit el lloc de la berenar de la setmana passada que com recordareu ens va impressionar tant!
Bé, posar-vos el casc, l'impermeable i els guants què comencem.
Amb uns set graus sortim del Torne-hi en direcció a Santa Maria per la carreterera vella de Bunyola. Recent sortits i amb vent de Mestral que augmenta la sensació de fred aquí és on vàrem haver de apretar les dents... i el "culet"!!!

Un bon fred a Santa Maria!
Des d'aquí vam agafar el Camí Vell de Muro i girem cap a Biniali a l'altura de Binigual. Deixem enrere la temptació d'aturar-nos al Bar Centre de Biniali i continuem per Sonarossa i la seva famosa rampa cap a Sencelles.

Al fons: Neu al Puig Major.
Desde Sencelles passant per Cas Canar i travessant la carretera vella de Sineu cap Rubets i Lloret per a continuació, i sense aturar al bar de Can Putxet que tant ens agrada, baixar per la PMV3231 cap Montuïri. Deixem enrere Montuïri i els seus famosos "pambolis" de Ca Na Magdalena i ens desviam cap a la Randa per anar a Algaida. Aquí amb aquestes rampes sí que entrem en calor i ja ens mereixíem el berenar així que vàrem tornar  igual que la setmana passada a  S'Espiga d'Algaida.

Toni Nostro a S'Espiga d'Algaida.
Per a la tornada, igual que la setmana passada, repetim la pluja i el fred després del berenar però també es va aturar de ploure a Son Ferriol i arribem a Palma sense més contratemps que un altre punxada en el mateix lloc de la setmana passada.
Resumint: repetim de fred, de ruta i també de pluja i punxades.

2 comentaris: