dimarts, 10 de desembre del 2013

Els dilluns al sol.

Doncs això, els desenfeinats també surten a rodar els dilluns. Sense premeditació hem anat (i tornat) a Lluc. Així van passar les coses aquest dilluns assolellat. 
Quedem al Tornem-hi com és habitual. Aquesta vegada teníem un convidat especial ja que va venir amb nosaltres un experimentat ciclista: en Joan Nostro i per aixó havíem de quedar a l'altura de les circumstàncies.

 
De dreta a esquerra: Toni i Joan Nostro, Joan Guirigall i Joan Pelfecte.


Ens dirigim fins Caimari per Sta.María , Alaro , Lloseta , Biniamar i Mancor . Un cop a Caimari vam decidir anar a berenar a Es Guix al Coll de sa Bataia .Pujant , pujant cadascú al seu ritme ! ¡ es treu el fred i un cop a dalt la recompensa d'un bon pamboli.

 
Aprofitar ara que despres se passa molt de fred!


Després per la baixada amb el fred que fa i el menjar a l'estómac cal posar una mica més de valentia.De tornada cap a casa pel camí del Raiguer (compte amb els cotxes que vénen de front perquè no hi ha espai per passar! Encara sort que érem una grupeta reduïda).Arribada a Palma a les 2:00 que és bona hora per anar a dinar i descansar les cames a la migdiada. A la tarda un relaxant passeig a peu i a prendre una mica més el sol ...

3 comentaris:

  1. Aquest club m'agrada, però veig pocs comentaris dels seus seguidors .. participeu!

    ResponElimina
  2. Ei!!! Això té un nivellasso... ni més ni manco que En Joan Nostro...!!!
    Animoooooosss...!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I per a la nostra "Mallorca 31,2" a finals d'Abril tindrem a un altre convidat: Miguel Indurain!!!

      Elimina