dissabte, 10 de gener del 2015

Dos Colls més

Han caigut dos "colls" més. Aquest dissabte hem coronat primer el Coll des Tords i després hem pujat fins Galilea. Com és habitual el fred a les 8:30 AM ha estat brutal. Es cauen a trossos els dits de les mans i les orelles. Aquesta vegada no hem baixat dels 0 graus, però així i tot, la pujada al Coll des Tords no ha estat suficient per escalfar i hem patit aquestes baixes temperatures fins a l'arribada a Calvià.
 

Foto d'Es Capdella abans d'iniciar la pujada a Galilea.
Ja amb el sol més alt i sobretot pujant les rampes cap Es Capdellà, comencem a sentir temperatures més "benignes" que ja no abandonarem la resta del dia o que fins i tot incrementarem en la dura i constant pujada a Galilea. Gran moment el del berenar a la terrassa del bar de la plaça de Galilea amb unes vistes expectaculars d'aquesta vall que ens porten des de l'alta muntanya fins al mar.

Cels paradisíacs des d'aquesta vista panoràmica privilegiada
Posteriorment varem iniciar el descens que ens portarà ràpidament fins a Palma passant per Puigpunyent. Aquí esmentar que cal fer la digestió ràpidament ja que per baixar "bé" cal fer-ho "donant pedals" tot el temps inclosa la rampa de la pedrera d'Establiments on més d'un "hi va fer sa pell".
Arribada a Palma a les 12:30 amb un sol esplendit que escalfava com si fos una estufeta i amb imatges expectaculars gravades a les nostres retines que ens duraran com a mínim fins a la ruta del proper dissabte... 

La ruta: 
Palma Galilea Palma 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada