dissabte, 17 de gener del 2015

Sobre rodes

Anem a veure com, encara que anem sobre les rodes de la bicicleta, les coses no sempre van "sobre rodes". Avui teníem la idea d'anar fins Muro però no ha pogut ser. Ja des de l'inici hem tingut uns normals retards per la incorporacion de nous companys, més tard a Santa Maria hi ha hagut una distracció en la ruta a seguir que ha dividit el pelotón i la reagrupació ens ha endarrerit molt. Tot i això hem arribat fins Llubi on hem decidit berenar i, per l'hora que era, tornar cap a Palma de tornada.
Part del pelotón per el Camí Vell de Muro.

Lluminosa foto del grup a Llubí.
Reiniciem la marxa a la qual cal afegir diverses rodes que desinflen i cal anar inflant i esperes diverses a la carretera vella de Sineu, ja que amb el vent en contra i el lògic cansament dels integrants del pelotón a mesura que van passant els quilòmetres, ens hem anat desagrupant i així fins l'arribada a Palma.
Al final tenim com a resultat una ruta pesada, llarga, rara ... en fi una estranya experiència de la que segur s'aprèn i que imagino a tothom li ha passat alguna vegada que no l'hi surt tot "sobre rodes" !!!

Ruta wikiloc:
Palma Llubi Palma 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada