dissabte, 24 de gener del 2015

L'equip de futbol

Vaia penya que estem reunint en aquest club ciclista. Per aquest dissabte havíem triat prèviament una ruta "lletja", de recorregut no massa interessant, però que estava a sotavent de la "mestralada" que estava prevista per avui i que, juntament amb un unes temperatures geladoras, prometien fer-nos patir més del compte...
A la sortida de seguida notem que no feia tant fred ni tant de vent com havien dit, pel Coll des Tords hem començat a escalfar i els més "calents" ja han anat a per "feina". Ràpidament es formen dos grups (fet que es convertiria en la tònica habitual a partir d'aquest moment), per lo que hem hagut de reagrupar a cada port o poble que anem travessant: Calvià, Es Capella, pujada d'Es Graó, Andratx i així fins a la parada al poliesportiu del Port d'Andratx que marca la fi de la primera part del partit.

Barrera per tirar una falta: el porter està darrere i un altre tira sa pilota... i sa foto!
Iniciem la segona part intentant agafar de nou el calor i ritme. Pujant i baixant els innumerables "repechos" existents per Es Campdemar, Peguera, Santa Ponça, Palma Nova, Portals, Bendinat, Illetes, Cala Major... Una ruta plena de carril bici, obres, rotondes, fores de joc, penaltis, etc.
Més d'un s'ha buidat en ells i s'ha quedat "sembrat" pel camí de tornada a escassos quilòmetres de l'arribada a Palma pel Passeig Marítim.  

I així donem per finalitzat el partit: el futbol és així!
Clica aquí per veure el resum del partit:
Palma Port Andratx Palma 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada