dissabte, 20 de juny del 2015

A Porreres que está aqui al costat

Per això hem volgut anar a visitar aquest gran poble. L'estiu es nota i la grupeta ja no és tan grossa com abans. Sortim un petit però matón pelotoncito de cinc guirigalleros cap a Son Ferriol amb una brisa suau a la cara que alegrava el dia. Travessem Sant Jordi i S'Aranjassa i iniciem la llarga pujada cap a Llucmajor. Sa intenta pujar a 20 km/h. però no tothom pot i el grup es va trencar entre els que estan més forts i els que menys. Reagrupem al Tropical de Llucmajor i se'ns uneixen, com és habitual, els dos de Santa Maria.

Junts els set ens dirigim cap a Porreres per les constants pujades i baixades que té aquesta carretera: els més forts aprofiten la inèrcia fins dalt amb el desenvolupament llarg, en cas contrari hi ha que pujar pinyons i donar pedals! Ens tornem a trencar en diferents grups però al final reagrupam a la rotonda del cementiri. Un petit grup "separatista" decideix pujar a Montesion i la resta: els "berenaders" ens dirigim al bar de la penya ciclista del poble a menjar-nos un bon pamboli.  

Tracte amable i gran ambient ciclista el que es respira a aquest bar
En estar tots reunits fem la foto de rigor i partim pel Camí Vell de Porreres en direcció a Algaida. Interessant ruta que va picant una mica i amb el vent en contra vam haver de aplicar uns quants watts més del compte. Al final per Cas Dimoni ens intercepten els Mussols i amb ells, o millor dit a roda d'ells (gràcies Mussols) ens porten fins a Palma perquè amb el vent moderat que ens venia de cara i la calor que fa al migdia, haguéssim tornat a 15 km/h. en lloc dels 30 als quals anavem. 
En total uns 80 km. a una mitja de 26 km/h. Aqui la ruta: 
Palma a Porreres que esta aqui al costat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada