dissabte, 13 de juny del 2015

Preparant l'estiu

Ha tornat a fer la calor normal per aquesta època de l'any que recordem és encara primavera. L'assumpte és que per avui també estaven previstos els 30 graus i ja us puc dir que no hi hem arribat. Hem sortit una versió reduida del nostre pelotón (potser serà culpa de l'entrada del blog de la setmana passada?) cap el Camí Vell de Bunyola, amb calma, que acabem de començar. A Bunyola ens hem reunit puntualment amb la resta del peloton que ve de Santa Maria. Desde aquí cap al Coll de Sóller i el primer que notam és que no tindrem una calorosa pujada ja que está ennuvolat i lo de sempre: "anem fent". Veiem a uns quants grups que ja baixaven el Coll pel que entenem que han començat la ruta a les 7 del matí. Recapacitem sobre el tema: ja vorem si nosaltres també anticipem l'horari de la sortida per no passar tanta calor al migdia? Sombria i fresca baixada i ens situem a Soller on fem una breu aturada per reagrupar.
Vall de Soller envoltats de muntanyes.
I, sense deixar refredar, ara va de bó: el Coll de Soller des del vessant de Soller!
Primer aguantar l'atac psicològic de les sevas rampes interminables que van "zigzageando" 3 km. fins al desviament del túnel. Després comença fort per espantar i encara queden 6 km. de pujada!!! Però sense calor és millor i sense sol encara mes bé, per lo que feim lo de sempre: anam fent!

 
Dalt des Coll de Soller.

Ja dalt es veu Palma i ràpidament ens tirem cap avall. Per tornar hem fet relleus tot el temps per el vent moderat que tenim en contra. Un esforç final per a les nostres cames. Però val la pena ja que al final ens espera el berenar! Pot ser una bona tècnica: estar ja a prop de casa abans de les hores de màxima calor ¿?

 Palma Soller Palma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada