dissabte, 6 de juny del 2015

Na Rita Sa Pentinadora

L'estiu ja esta aqui i els ciclistes ja hem començat a patir els efectes que la calor ens provoca, sobretot els primers dies en què el cos encara no s'ha habituat: baixa el rendiment i la suor et fa perdre concentració, et crema el cap i no es pot pensar i es fa pudor a bronzejador que hi ha que dur per no lluir el famós to bicolor a la pell. Per aixó més d'un podria dir: "ja sortirà Na Rita Sa Pentinadora perquè jo amb aquesta calor no surt".
Però lluny d'acovardir-nos hem sortit i ni més ni menys que per fer un Galilea-Port d'Andratx. Al principi bé de temperatura cap a Puigpunyent amb uns 22 graus, la pujada a Galilea per aquest vessant més suau i amb ombres pero ja a 27 graus, i després la perillosa i concorreguda baixada amb les seves corbes de graveta, els cotxes i furgonetes de repartiment, les cabres i tota la "fauna" local. Gir a la dreta a Es Capdellà i més tranquila però calorosa la ruta cap a Andratx per es Coll d'n'Esteve per acabar al Port d'Andratx després d'un agradable pla per estirar els músculs pero ja a 32 graus de temperatura!


Heus aquí els valents: aguantant cada màstil la seva vela.
La tornada a casa se'ns ha complicat perquè se'ns ha fet tard i per el cansament extra a causa de la calor, de manera que en lloc de fer "el vuit" a Es Capdella i tornar a Palma pels Colls d'Es Tords i Sa Creu, hem decidit fer "un recto" i tornar directes per les turístiques carreteres de Santa Ponça, Magaluf, Portals i Cala Major. Per aquesta ruta us vull advertir que no es pot descansar ni relaxar-se ja que per sobreviure a ella cal mantenir-se concentrats i no baixar la guàrdia, en qualsevol pas de vianants, rotonda, semáfaro, bordillos, voreres, carrils bicis, etc... passen coses, coses dolentes que no voldria ni per Na Rita Sa Pentinadora!!!
Aquí la WikiRita:
Palma Port d'Andratx Palma 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada