dissabte, 10 d’octubre del 2015

Camarero: un altre combinat!

Es Grau i En Claret. Continuant amb el nostre recorregut per la Serra de Tramuntana i després de Galilea, aquest dissabte ens toquen els dos següents que hem compartit amb el nodrit i heterogeni pelotón dels Tri-bikes. Per aquest ordre: Primer Es Grau des de Puigpunyent. Curta però dura pujada que amb el dia ennuvolat es fa mes suportable sobretot en les primeres rampes que cal emprendre amb paciència per no "buidar-se" de seguida.
Reagrupem a La Graja d'Esporles.
 


Mescla de ciclistes i turistes.









Per minorar les diferències entre escaladors i baixadors, avui hem optat per reagrupar abaix a La Granja d'Esporles i no adalt com sempre feiem, igual ha fet el pelotón que ens acompanya avui; i, a partir d'aqui, tots junts per afrontar la següent pujada al ja mes suau Coll d'en Claret. Un últim esforç per després relaxar músculs (O no!) en la baixada cap a Valldemossa on parem a berenar amb un gran ambient barreja de ciclista i turista.

Sor Tomaseta on sou ja no us podeu amagar !!!
A Valldemossa ens l'han clavada: 40 euracos !!!
A partir d'aquí només queda baixar cap a Palma, però no us penseu que això ja estaba fet, en la baixada ens hem "picat" i hem començat a tirar com possessos i ja per la plana de la universitat  ho hem donat tot, a tope de pulsacions, per augmentar la mitjana de la jornada i realitzar un bon tram a uns uns 40 km/h de mitja. Gran arribada triomfal a Palma prou d'hora per parar-se a fer una cerveseta o un combinat!!!!  Camarero...

1 comentari:

  1. 40€... Menos mal que Sor Catalina Tomàs ja sabía d´es preus i ens deixà 20 eurets de descompte al coll d´es Grau. Una Sortada. per sa pròxima, parrillada a s´hotel de valldemossa amem qui paga!

    ResponElimina