dissabte, 31 d’octubre del 2015

Montuïri: Una passada!!!

Una ruta que ens encanta fer és la de Montuïri i la seva pujada al Puig de Sant Miquel, a més si el dia acompanya i sa junta un bona grupeta és una passada!!!
L'aventura comença sortint de Palma per Son Ferriol i fent el primer esforç pujant les rampes de Puntiró. Després continua rodant una bona estona fins arribar a Sineu i vent en contra (encara sort que era fluix). A Sineu reagrupem i ens dirigim cap a Sant Joan disfrutant de les carreteres i paisatges fins arribar a Montuïri.
Montuiri: una pasada!!!
Des d'aquí iniciem la pujada al Puig de Sant Miquel amb les seves dures pendents. Recuperem pulsacions, i, despres de la foto de rigor, intentem berenar sense aconseguir-ho al restaurant que hi ha dalt. Per lo que aquesta vegada decidim baixar a Montuiri a berenar en el famós restaurant S'Hostal en lloc de passar de llarg com sempre fem.


Recuperant pulsacions dalt del Puig de Sant Miquel
A S'Hostal no cal demanar res, et porten el que ells volen!
 
Però tot lo bo s'acaba i després de les rialles del berenar emprenem de nou la marxa una altra vegada per la molt repetida ruta de tornada de la via de Servei de Algaida passant per Xorrigo fins arribar a Palma.
Montuïri: abans un poble de passada, ara una passada de poble!!! 
Clica per la Wikiruta
Palma Sant Miquel Palma (2)

2 comentaris: