dissabte, 3 d’octubre del 2015

Combinat de muntanyes.

El Coll des Tords i Galilea, un combinat de pujades que juntes formen una ruta única a la nostra illa, que ens ha fet distrutar d'un gran dissabte i que ens ha portat al poble mes alt de Mallorca.
El dia no es podia presentar millor: els manguitos ni tan sols han estat necessaris a la sortida, el vent anunciat encara no era perceptible. Entrem en calor ràpidament al repecho de la cantera d'Establiments i mes tard pujant al Coll des Tords en grupeta s'agraeix la fresqueta que fa per aquesta zona ombrívola.
El dia no es podia presentar millor...
Ja a Calvia una breu aturada per avituallament i quan comença la calor ja tenim davant la pujada a Galilea;  4,5 km al 7% de desnivell que salvar en un terreny descarnat en què ja no hi havia grupetas que valguessin.
Sa nostra grupeta sobre fons blanc.
A Galilea aturam a berenar i a fer la foto de rigor. Reposem forces per afrontar els ultims km. de descens. Passat Puigpunuent estrenyem fort per veure si augmentem la velocitat mitjana.  Arribam prest a Palma perque es una ruta curta però ben satisfets d'haver superat el desafiament d'aquest combinat de muntanyes.
Aqui la ruta wikiruta:
Palma Galilea Palma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada