dissabte, 5 de desembre del 2015

Els vells temps

Quan ja ens havíem acostumat a que el nostre petit club ciclista estigués constituït per mínim cinc o sis i, com la setmana passada, fins a més d'una desena de ciclistes, la sortida d'avui ens ha recordat els vells temps quan Joan Guirigall i Toni Nostro juntament amb algun convidat eren els únics integrants del pelotón (si es pot dir així) setmana rere setmana.
Recordant vells temps...
Però com diu la dita: "qualsevol temps passat va ser anterior", deixem el sentimentalisme i anem a resumir la ruta d'avui amb en dues paraules: una fretada !!!!
Per aixo seguidament un breu relat sobre temperatures i els seus valors en graus centígrads.
Enganyat pel "home del temps", Toni Nostro s'ha presentat gairebé d'estiu perquè, segons ens relata ell mateix, la previsió del temps havia anunciat per avui clar i temperatures de 10 a 17 graus. Ja sortint de Palma el termòmetre marcava 7 graus i molta boira!!! que ja no ens abandonaríem el reste del matí.
A Algaida ja es veia que el dia millorava...
 
Només quan arribavem a Palma: per Son Ferriol va sortir el Sol... I, així si, els nostres pobres cossets tremolosos es van anar recuperant i entrant en calor amb uns tan sols, però ja suficients, 13 graus de temperatura.
Au idò! Ja hi tornaràs!
FredRuta:
Palma Sencelles Lloret Algaida Palma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada