dissabte, 28 de novembre del 2015

Excursió a Petra

Com bé sap tothom que alguna vegada ha fet turisme, no és tot diversió i passar-s'ho bé, moltes vegades als "problemes" se'ls anomena "aventura". I, com a mostra, he aqui com el nostre nodrit grup d'avui s'ha enfrontat a una de les rutes que ens faltava fer:  Anar d'excursió a Petra i al seu Puig de Bonany.
L'hem realitzatda en molt de temps, aixó sí, però és que té uns durs 100 km.que comencen amb pujades contínues, continua al Puig de Bonany amb uns escassos 4 quilòmetres però amb pendents que no baixen del  7%, i per acabar, l'oposicio que ens ha ofert el vent en el camí de tornada.

Tot aixó es el patiment que cal sofrir per poder dir que hem anat d'aventura a Petra, poble que és famós pel seu fill il·lustre Fra Juníper Serra, un franciscà que està considerat un dels fundadors de l'estat americà de Califòrnia amb ciutats tan importants com San Francisco o Los Angeles.

I és que per fer turisme s'han de incluir aspectes culturals que són importants, ja que no només hi ha que donar-li als pedals també cal fer funcionar altres músculs!!!

Es per tot aixó que aquesta etapa d’avui s’ha de incluir en les grans gestes realitzades pel nostre estimat Club Ciclista Guirigall.
Santuari de Bonany a Petra.

 El nostre nodrit grup d'avui.

2 comentaris: